2010 m. gruodžio 14 d., antradienis

Rūta: Kambario papuošimas iš kusudama gėlių


Ilgai užtrukau, kol mano popieriaus lankstiniai pagaliau surado vietą mano namuose :-). Per tą laiką spėjo visi išmokti daryti kusudama gėles: ir Daiva su Vilma, ir sesę išmokiau, ji padarė papuošimą į darbą, sumąstė, kad galima ant veidrodžio jį pritaisyti (suklijavus tik 6 gėles, kad būtų pusrutulis), gal net nuotrauką kada nors parodys.


Už šį gėlių lankstymo būdą esu labai dėkinga bendradarbei Astai. Tai geras laisvalaikio leidimo būdas, ir naudingas, ir nebrangus (galima panaudoti nebūtinai spalvotą popierių ar kartoną, bet ir nereikalingą prirašytą ar apipaišytą popierių - gaunasi įdomios gėlės, kaip mano mažoji gėlytė :-)


Lankstymo technika ir gražių nuotraukų yra šiame puslapyje http://www.auksarankes.lt/straipsnis/pasidaryk-pati/kusudama-kamuoliukas (interneto platybėse yra ir daug kitų lankstymo būdų, reikės kada nors pabandyti ir daugiau).


5 komentarai:

Daiva rašė...

Jega atrodo! :) As tai kai baigsiu savo kusudama tai kabinsiu po lempa virs stalo :)

Vilma rašė...

atrodo super....saunuole ;)

Rūta rašė...

Ačiū, papuošiau kambarį :-) Gražiai ir linksmai gyvai atrodo ;-)

Daiva rašė...

Nu va, mano kusudama taip ir nebuvo pabaigta :( Nebeuzteko kantrybes )

Rūta rašė...

o aš pridariau nemažai, dabar tik beliko viską į kompoziciją sujungti, užmanymas didelis ir gražus, kas gausis - vėliau bus matyti, tikiuosi ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...